Frikadeller med kartofler og bønner i tomatsauce

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Frikadeller med kartofler og bønner i tomatsauce

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En nem og simpel opskrift med færdigstegte kalkun- og kyllingefrikadeller. Har du ekstra tid tilovers, kan du trykke på kokkehuen og lave dine egne deller. Serveret med kartofler og grønne bønner i tomatsauce. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Skræl kartoflerne og skær dem i mundrette stykker. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand.

2. Kom hakkede tomater og kapers op i en kasserolle og bring det i kog. Smag til med salt og peber.

3. Kog bønnerne sammen med kartoflerne i ca. 3 min. - eller kog dem i en gryde for sig. Du kan også bruge friske bønner. Husk blot at nippe enderne af.

4. Varm en pande op med olivenolie og lun frikadellerne. Du kan også give dem en tur i mikroovnen.

5. Vend kartofler og bønner sammen med tomatsaucen og server sammen med kalkun- og kyllingefrikadellerne. Velbekomme!

6.

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn hjælpe til med at skrælle kartoflerne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre