Frikadeller med kartofler og bønner i tomatsauce

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En nem og simpel opskrift med færdigstegte kalkun- og kyllingefrikadeller. Har du ekstra tid tilovers, kan du trykke på kokkehuen og lave dine egne deller. Serveret med kartofler og friske grønne bønner i tomatsauce. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skræl kartoflerne og skær dem i mundrette stykker. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand.

2. Kom hakkede tomater og kapers op i en kasserolle og bring det i kog. Smag til med salt og peber.

3. Skær enderne af de friske bønner og kog dem sammen med kartoflerne i ca. 5 min. - eller kog dem i en gryde for sig.

4. Varm en pande op med olivenolie og lun frikadellerne. Du kan også give dem en tur i mikroovnen.

5. Vend kartofler og bønner sammen med tomatsaucen og server sammen med kalkun- og kyllingefrikadellerne. Velbekomme!

6.

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn hjælpe til med at skrælle kartoflerne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre