Frisk fuldkornspasta med grov tomatsovs og spejlæg

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 gramfrossen ratatouille
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 500 gramfrisk fuldkornspasta
  • 4 stkæg
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Pastaretter er et sikkert hit i de fleste familier. Her har vi lavet en hurtig pastasovs med ratatouille fra frost og serveret den med frisk pasta og spejlæg på toppen. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Varm en dyb pande eller gryde op med olivenolie og tilsæt ratatouilleblandingen. Tilføj hakkede tomater og smag til med salt og peber.

2. Kog pastaerne som anvist på pakken.

3. Varm en pande op med olivenolie og slå æggene ud. Krydr med salt og peber og steg dem til spejlæg.

4. Server frisk pasta med grov tomatsovs og spejlæg. Har du parmesan på lager, kan du med fordel drysse det på toppen. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand og salt i gryden til pasta - og hjælpe med at smage til. Ekstra smag: Top med revet parmesan og friskhakket persille.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre