Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
25 min
0 min
Pastaretter er et sikkert hit i de fleste familier. Her har vi lavet en hurtig pastasovs med ratatouille fra frost og serveret den med frisk pasta og spejlæg på toppen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 500 gramfrossen ratatouille
- 1 dåsehakkede tomater
- 500 gramfrisk fuldkornspasta
- 4 stkæg
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Varm en dyb pande eller gryde op med olivenolie og tilsæt ratatouilleblandingen. Tilføj hakkede tomater og smag til med salt og peber.2
Kog pastaerne som anvist på pakken.3
Varm en pande op med olivenolie og slå æggene ud. Krydr med salt og peber og steg dem til spejlæg.4
Server frisk pasta med grov tomatsovs og spejlæg. Har du parmesan på lager, kan du med fordel drysse det på toppen. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand og salt i gryden til pasta - og hjælpe med at smage til.
Ekstra smag: Top med revet parmesan og friskhakket persille.