Frisk pasta med auberginesovs

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 gramfrisk fuldkornspasta
  • 1 stkaubergine
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 200 gramchampignon
  • 1 spsktørret oregano
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 2 tskbalsamicoeddike
  •  revet parmesan
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Frisk pasta med auberginesovs

I samarbejde med

2.0, Populær

En nem og lækker vegetarisk pastaret. Frisk fuldkornspasta vendt med den lækreste cremede auberginesovs. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 500 gramfrisk fuldkornspasta
  • 1 stkaubergine
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 200 gramchampignon
  • 1 spsktørret oregano
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 2 tskbalsamicoeddike
  •  revet parmesan
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne som anvist på pakken.

2. Skyl auberginen og pil skrællen af løg og hvidløg. Skær aubergine og løg i små tern, hak hvidløget fint, rens og vask champignonerne og skær dem i kvarte.

3. Varm en gryde op med en god sjat olivenolie og svits aubergine, løg og hvidløg. Tilsæt champignoner og oregano og steg videre under omrøring i ca. 5 min.

4. Tilsæt hakkede tomater, bouillon og eddike. Lad sovsen simre i ca. 10 min. Smag til med salt og peber.

5. Server den friske pasta med auberginesovs og friskrevet parmesan på toppen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine mindre børn skylle auberginen.

Ekstra smag: Top med friskhakket basilikum.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre