Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En nem og lækker vegetarisk pastaret. Frisk fuldkornspasta vendt med den lækreste cremede auberginesovs. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 500 gramfrisk fuldkornspasta
- 1 stkaubergine
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 200 gramchampignon
- 1 spsktørret oregano
- 1 dåsehakkede tomater
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 2 tskbalsamicoeddike
- revet parmesan
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaerne som anvist på pakken.2
Skyl auberginen og pil skrællen af løg og hvidløg. Skær aubergine og løg i små tern, hak hvidløget fint, rens og vask champignonerne og skær dem i kvarte.3
Varm en gryde op med en god sjat olivenolie og svits aubergine, løg og hvidløg. Tilsæt champignoner og oregano og steg videre under omrøring i ca. 5 min.4
Tilsæt hakkede tomater, bouillon og eddike. Lad sovsen simre i ca. 10 min. Smag til med salt og peber.5
Server den friske pasta med auberginesovs og friskrevet parmesan på toppen. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine mindre børn skylle auberginen.
Ekstra smag: Top med friskhakket basilikum.