Frisk pasta med auberginesovs

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 gramfrisk fuldkornspasta
  • 1 stkaubergine
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 200 gramchampignon
  • 1 spsktørret oregano
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 2 tskbalsamicoeddike
  •  revet parmesan
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En nem og lækker vegetarisk pastaret. Frisk fuldkornspasta vendt med den lækreste cremede auberginesovs. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne som anvist på pakken.

2. Skyl auberginen og pil skrællen af løg og hvidløg. Skær aubergine og løg i små tern, hak hvidløget fint, rens og vask champignonerne og skær dem i kvarte.

3. Varm en gryde op med en god sjat olivenolie og svits aubergine, løg og hvidløg. Tilsæt champignoner og oregano og steg videre under omrøring i ca. 5 min.

4. Tilsæt hakkede tomater, bouillon og eddike. Lad sovsen simre i ca. 10 min. Smag til med salt og peber.

5. Server den friske pasta med auberginesovs og friskrevet parmesan på toppen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine mindre børn skylle auberginen. Ekstra smag: Top med friskhakket basilikum.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre