Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Denne pastaret er super simpel, kan laves med få ingredienser og smager fantastisk. Her har vi serveret den med en hurtig sprød salat. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 225 gramfersk laks
- 1 dlvand
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 0.5 spsktørret oregano
- 2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
- frisk fuldkornspasta
- 0.5 stkrødløg
- salat efter eget valg
- 10 stkcherrytomater
- dressing efter eget valg
- salt
- peber
- 1 stkcitron
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Bring en gryde med vand i kog til pastaen.2
Hak løg og hvidløg fint. Steg det i lidt olivenolie i et par minutter. Skær laksen i mindre stykker og tilsæt det til løgblandingen. Tilsæt herefter vand, smuldret grøntsagbouillon, oregano og madlavningsfløden. Lad det simre imens du fikser resten.3
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.4
Skær løg eller rødløg i tynde ringe. Skyl salat og tomater og skær tomaterne i halve. Bland hele molevitten sammen og top med valgfri dressing.5
Smag nu saucen til med salt, peber og lidt saft fra en citron.6
Servér den friske pasta med den cremede laksesauce på toppen og salaten som tilbehør.7
Velbekomme!