Frisk pasta med cremet tomatsauce og rejer

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 10 stkcherrytomater
  • 70 gramtomatpuré
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 500 gramfrisk fuldkornstagliolini
  • 200 gramfrosne rejer
  • 200 gramfrosne ærter
  • 1 stkcitron
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En lækker og nem pastaret med rejer. Her har vi lavet en cremet tomatsauce af cremefine, cherrytomater, rød peberfrugt og ærter. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Pil skrællen af løget og skær det i små tern. Pil skrællen af hvidløget og hak det fint. Skyl peberfrugten og skær den i små tern. Skyl cherrytomaterne og skær dem i halve.

2. Varm en gryde eller dyb pande op med olivenolie og svits grøntsagerne. Tilsæt tomatpuré, cremefine og bouillon og lad saucen simre i ca. 10 min.

3. Kog pastaerne som anvist på pakken.

4. Kom de frosne rejer og ærter op i saucen og lad det simre videre i ca. 5 min. Smag til med citronsaft, salt og peber.

5. Server den friske pasta med cremet tomatsauce og rejer i dybe skåle. Har du parmesan eller frisk persille, kan du fint toppe retten med det. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle cherrytomaterne og peberfrugten. Ekstra smag: Top med revet parmesan.  

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre