Frisk pasta med cremet tomatsauce og rejer

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 10 stkcherrytomater
  • 70 gramtomatpuré
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 500 gramfrisk fuldkornstagliolini
  • 200 gramfrosne rejer
  • 200 gramfrosne ærter
  • 1 stkcitron
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Frisk pasta med cremet tomatsauce og rejer

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En lækker og nem pastaret med rejer. Her har vi lavet en cremet tomatsauce af cremefine, cherrytomater, rød peberfrugt og ærter. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 10 stkcherrytomater
  • 70 gramtomatpuré
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 500 gramfrisk fuldkornstagliolini
  • 200 gramfrosne rejer
  • 200 gramfrosne ærter
  • 1 stkcitron
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Pil skrællen af løget og skær det i små tern. Pil skrællen af hvidløget og hak det fint. Skyl peberfrugten og skær den i små tern. Skyl cherrytomaterne og skær dem i halve.

2. Varm en gryde eller dyb pande op med olivenolie og svits grøntsagerne. Tilsæt tomatpuré, cremefine og bouillon og lad saucen simre i ca. 10 min.

3. Kog pastaerne som anvist på pakken.

4. Kom de frosne rejer og ærter op i saucen og lad det simre videre i ca. 5 min. Smag til med citronsaft, salt og peber.

5. Server den friske pasta med cremet tomatsauce og rejer i dybe skåle. Har du parmesan eller frisk persille, kan du fint toppe retten med det. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle cherrytomaterne og peberfrugten.

Ekstra smag: Top med revet parmesan.

 

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre