Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Her serverer vi en lækker omgang pasta med kødsovs. Frisk fuldkornspasta toppet med en simpel kødsovs af hakket kyllingekød, en nem grøntsagsblanding og hakkede tomater. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 gramhakket kyllingekød
- 500 gramfrossen ratatouille
- 1 dåsehakkede tomater
- 1 terninghønsebouillon
- 500 gramfrisk fuldkornstagliolini
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits kyllingekødet. Tilsæt ratatouilleblandingen og steg sammen med kyllingekødet i ca. 5 min.2
Tilsæt hakkede tomater og bouillon og lad retten simre i 10 min. eller så lang tid, som du nu har. Kødsovsen bliver kun bedre, jo længere tid den får lov at simre.3
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.4
Server den friske pasta med kødsovs i skåle eller dybe tallerkener. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand og salt i gryden til pasta.
Ekstra smag: Top med friskrevet parmesan.