Frisk pasta med kødsovs

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 gramhakket kyllingekød
  • 500 gramfrossen ratatouille
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1 terninghønsebouillon
  • 500 gramfrisk fuldkornstagliolini
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Frisk pasta med kødsovs

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Her serverer vi en lækker omgang pasta med kødsovs. Frisk fuldkornspasta toppet med en simpel kødsovs af hakket kyllingekød, en nem grøntsagsblanding og hakkede tomater. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 400 gramhakket kyllingekød
  • 500 gramfrossen ratatouille
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1 terninghønsebouillon
  • 500 gramfrisk fuldkornstagliolini
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits kyllingekødet. Tilsæt ratatouilleblandingen og steg sammen med kyllingekødet i ca. 5 min.

2. Tilsæt hakkede tomater og bouillon og lad retten simre i 10 min. eller så lang tid, som du nu har. Kødsovsen bliver kun bedre, jo længere tid den får lov at simre.

3. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.

4. Server den friske pasta med kødsovs i skåle eller dybe tallerkener. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand og salt i gryden til pasta.

Ekstra smag: Top med friskrevet parmesan.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre