Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
Vi har lavet en virkelig lækker pastaret med laks, som vi serverer i en cremet mornaysauce med revet limeskal og bagte tomater. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 15 stkcherrytomater
- 1 spsktørret oregano
- 225 gramfersk laks
- 1 fedhvidløg
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 1 dlvand
- 2.5 dlmornaysauce
- 1 stkøkologisk lime
- frisk pasta
- 0.5 stkagurk
- salt
- peber
- olivenolie
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Bland tomaterne godt sammen med oregano og en sjat olie og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i ovnen i ca. 20 minutter og hold øje med, at de ikke bliver for brændte.3
Skær laksen i mindre stykker og steg dem nænsomt i lidt olivenolie på en pande sammen med presset hvidløg.4
Tilsæt smuldret grøntsagbouillon, vand, mornaysauce og revet limeskal samt saften fra limen. Lad det simre, mens du laver resten.5
Kog pastaen efter anvisningen på pakken og skyl og skær agurk i stave.6
Smag nu saucen til med salt, peber og lidt mere limesaft.7
Servér den friske pasta med den cremede laksesauce og top med de bagte tomater. Server agurkstavene som gnavergrønt. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære laksen i mindre stykker. De kan også skære agurken i stave.