Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
Denne pastaret er genial til de dage, hvor der skal hurtig mad på bordet. Champignon, parmesanost og cocktailpølser giver masser af smag - og toppet med tomater er der også lidt til øjnene.. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 500 gramfrisk pasta
- 250 gramchampignon
- 2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
- 1 fedhvidløg
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 200 gramcocktailpølser
- 0.5 spsktørret oregano
- 10 stkcherrytomater
- 50 gramrevet parmesan
- smør
- salt
- peber
- citron
Fremgangsmåde
1
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.2
Rens champignonerne og skær dem i kvarte. Smelt lidt smør i en gryde og steg champignonerne ved høj varme, til de er gyldne. Tilsæt madlavningsfløde, presset hvidløg og smuldret grøntsagsbouillon.3
Skær cocktailpølserne i halve og tilsæt dem til sovsen sammen med oregano. Lad det simre i 5 minutter.4
Smag til med salt, peber og lidt citronsaft.5
Skyl tomaterne og skær dem i halve. Servér pastaen i dybe tallerkener med revet parmesan og tomater på toppen.6
Velbekomme!