Frisk pasta med svampesauce, grillede squash og ærter

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stksquash
  •  frisk pasta
  • 200 gramchampignon
  • 2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
  • 1 fedhvidløg
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 200 gramfriske eller frosne ærter
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 50 gramrevet parmesan
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Vi har lavet en super god og nem vegetarret med masser af umamismag, der kommer fra stegte svampe og grillede squash. Vi serverer hele molevitten med frisk pasta og svampesovs. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skyl squashen og skær den i skiver på ca. 1 cm. Pensl skiverne med olivenolie og krydr med salt og peber. Steg dem enten på grillen eller på en pande, til de har taget farve uden på og er bløde inden i. Det tager ca. 10 minutter.

2. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

3. Rens svampene grundigt og steg dem i olivenolie. Tilsæt madlavningsfløde, presset hvidløg, oregano eller timian og smuldret grøntsagsbouillon.

4. Lad saucen simre i et par minutter eller fem. Tilføj evt. lidt vand, hvis sovsen er blevet for tyk. Smag til med salt og peber.

5. Hæld kogenede vand over ærterne, så de tør op. Skyl og skær peberfrugten i tern og skær den stegte squash i mindre stykker.

6. Server den friske pasta toppet med den lækre svampesauce, ærter, grillede squash, peberfrugt og parmesanost.

7. Velbekomme!

Tips

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skære svampene i mindre stykker. De kan også sagtens skære peberfrugter og squash i stykker - bare brug en børnevenlig kniv. Ungerne kan også røre i svampesauce, mens den simrer.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre