Frisk pasta med tomatsauce og hvidløgsrejer. Hertil sprød salat.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 gramfrisk fuldkornstagliolini
  • 500 gramtomatsauce
  • 1 fedhvidløg
  • 1 pottepersille
  • 200 gramfrosne rejer
  • 235 gramsalatskålen salatblanding
  •  parmesan
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Frisk pasta med tomatsauce og hvidløgsrejer. Hertil sprød salat.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En simpel og lækker pastaret med frisk fuldkornspasta, en færdiglavet tomatsauce og rejer stegt med hvidløg og persille. Serveret med en færdigsnittet salat som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 500 gramfrisk fuldkornstagliolini
  • 500 gramtomatsauce
  • 1 fedhvidløg
  • 1 pottepersille
  • 200 gramfrosne rejer
  • 235 gramsalatskålen salatblanding
  •  parmesan
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.

2. Hæld tomatsaucen i en kasserolle og varm den op.

3. Pil skrællen af hvidløget og hak det fint. Skyl persillen og hak den fint.

4. Varm en pande op med olivenolie og steg hvidløg og rejer i et par minutter. Tilsæt persillen, salt og peber og sluk for varmen.

5. Vend den færdigsnittet salat sammen med en god sjat olivenolie, salt og peber.

6. Server frisk pasta med tomatsauce, hvidløgsrejer, parmesan på toppen og sprød salat som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af hvidløget og vende salaten sammen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre