Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
0 min
En simpel og lækker pastaret med frisk fuldkornspasta, en færdiglavet tomatsauce og rejer stegt med hvidløg og persille. Serveret med en færdigsnittet salat som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 500 gramfrisk fuldkornstagliolini
- 500 gramtomatsauce
- 1 fedhvidløg
- 1 pottepersille
- 200 gramfrosne rejer
- 235 gramsalatskålen salatblanding
- parmesan
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.2
Hæld tomatsaucen i en kasserolle og varm den op.3
Pil skrællen af hvidløget og hak det fint. Skyl persillen og hak den fint.4
Varm en pande op med olivenolie og steg hvidløg og rejer i et par minutter. Tilsæt persillen, salt og peber og sluk for varmen.5
Vend den færdigsnittet salat sammen med en god sjat olivenolie, salt og peber.6
Server frisk pasta med tomatsauce, hvidløgsrejer, parmesan på toppen og sprød salat som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af hvidløget og vende salaten sammen.