Fritterede løgringe

Ingredienser

( 1 portion )

  • 1 stkløg
  • 1 stkæg
  • 0.5 dlmælk
  • 75 gramhvedemel
  • 2 spskmaizena
  • 25 gramrasp
  • 1 tsksalt
  • 1 tskbagepulver
  • 2 tskpaprika
  •  olie til friture
  •  peber
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Fritterede løgringe er en anelse syndige, men smager helt fantastisk! Brug dem f.eks. som topping på en lækker hotdog med fuldkornsbrød og en god grillpølse. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Skær løgene i tynde skiver med din bedste og skarpeste kniv - eller endnu bedre: Med et mandolinjern, der kan købes i de fleste isenkræmmerbutikker og velassorterede supermarkeder. Pisk æg og mælk sammen i en skål og bland løgringene grundigt rundt i mælkeblandingen.

2. Hæld mel, maizena, rasp, salt, bagepulver, paprika og lidt peber i en stor frysepose og ryst det godt sammen. Put nu lidt af løgringene i posen og ryst godt, så alle ringene bliver dækket af melblandingen. Gentag med resten af ringene. Du kan også vende løgringene med melblandingen i en stor skål.

3. Varm olien op i en dyb pande eller en gryde. Når olien begynder at syde, når du stikker en enkelt løgring i gryden, er den varm nok. Friter nu løgene i et minut eller to, til de er smukt gyldne. Lad dem dryppe af på lidt køkkenrulle og drys med salt.

4. Velbekomme :o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre