Frosne bananer med mørk chokolade og peanutbutter

Ingredienser

( 2 stk. )

  • 2 stkbananer
  • 100 grammørk chokolade
  • 50 grampeanutbutter
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Frosne bananer med mørk chokolade og peanutbutter

I samarbejde med

3.7, Meget populær

Vi har lavet de lækreste frosne bananskiver med peanutbutter i midten og overtrukket dem med mørk chokolade. De er stærkt vanedannende - vi siger det bare.. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 2 stkbananer
  • 100 grammørk chokolade
  • 50 grampeanutbutter
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Skræl bananerne og skær dem i skiver á 2 cm. Smør et lag peanutbutter på en bananskive og læg den sammen med en anden bananskive.

2. Læg de små banansandwich på et stykke bagepapir og sæt dem i fryseren i 4-5 timer - til de er frosne.

3. Bræk chokoladen i mindre stykker og læg dem i en skål af glas eller keramik. Smelt chokoladen i mikroovnen eller over vandbad i en gryde. Det gør du ved at varme en gryde med vand op til kogepunktet og sætte skålen med chokoladen ned i vandet, så den ikke rører bunden af gryden. Det er vigtigt, at skålen enten har håndtag eller er lidt større end gryden, så den ikke tipper i vandet. Rør løbende i chokoladen, indtil den er helt smeltet.

4. Og nu bliver det altså lidt chokoladenusset! Læg et stykke bagepapir på en tallerken. Vend forsigtigt de frosne bananer i chokoladen med en gaffel. Sørg for at chokoladelaget bliver så tyndt som muligt. Læg herefter bananerne på bagepapiret og stil dem i køleskabet til afkøling.

5. Når chokoladen er tør, må der smovses - de er perfekte til en lækker snack til faldende blodsukker.

6. Opbevar bananerne i en beholder med tætsluttende låg i køleskabet. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn skære bananer i skiver. De kan også knække chokoladen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre