Frosne dippen dots med banan og mango

Ingredienser

  • 5 dlgræsk yoghurt
  • 250 gramfrosne mangostykker
  • 1 spskvaniljesukker
  • 2 stkbananer
  • 4 spskinstant citron-the
  •  bagepapir
  •  fryseposer
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Frosne dippen dots med banan og mango

I samarbejde med

4.7, Mambeno-favorit!

Dippen dots er yoghurt blendet med frugt, der formes som små dutter og fryses ned. De smager VIRKELIG godt og er perfekte som eftermiddagssnack i varmt vejr. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 5 dlgræsk yoghurt
  • 250 gramfrosne mangostykker
  • 1 spskvaniljesukker
  • 2 stkbananer
  • 4 spskinstant citron-the
  •  bagepapir
  •  fryseposer

Fremgangsmåde

1. Blend græsk yoghurt sammen med mangostykker, vaniljesukker, bananer og instant citron-the, til massen har en ensartet konsistens.

2. Beklæd nu et skærebræt med bagepapir. Kom massen i en frysepose, klip et lille hul i hjørnet og lav små runde dutter på bagepapiret og stil spækbrættet i fryseren. Du kan også fylde massen i små forme - f.eks. isterningbakker med forskellige figur-motiver.

3. Lad de små fine dippen dots fryse i ca. fem timer, og så er de klar til at blive spist som en lækker og kølig snack. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at hælde ingredienserne i blenderen. De kan også være med til at smage isen til og presse dippen dots ud på bagepapiret.

 

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre