Frosne yoghurtmuffins med kiks og bær - perfekt eftermiddagssnack

Ingredienser

( 16 stk. )

  • 16 stkmariekiks
  • 5 dlgræsk yoghurt
  • 1 spskvaniljesukker
  • 2 spsksirup
  • 100 gramhindbær
  • 100 gramblåbær
  • 100 gramjordbær
  •  muffinforme
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Frosne yoghurtmuffins med kiks og bær - perfekt eftermiddagssnack

I samarbejde med

Det her er den perfekte snack at komme hjem til efter en lang dag i skole eller børnehave. Lækre frosne yoghurtmuffins med kiks og bær. De er super simple at lave - man skal blot have lidt tålmodighed, til de er frosne. Lav dem gerne på forhånd og tag dem op 20 minutter før servering. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 16 stkmariekiks
  • 5 dlgræsk yoghurt
  • 1 spskvaniljesukker
  • 2 spsksirup
  • 100 gramhindbær
  • 100 gramblåbær
  • 100 gramjordbær
  •  muffinforme

Fremgangsmåde

1. Læg en kiks i hver muffinform. Hvis du har silikoneforme så brug dem. Så er det nemmere at holde yoghurten i sin form.

2. Pisk græsk yoghurt sammen med vaniljesukker og sirup i en skål. Fordel yoghurt ovenpå kiksene i muffinformene - ca. 2/3 op til kanten.

3. Skær skyllede bær i skiver. Fordel bærerne ovenpå yoghurten og stil i fryseren.

4. Isen er klar efter ca. 5 timer. Hvis du lader den stå i fryseren natten over, skal du huske at tage den op ca. 20 min. inden servering. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at piske yoghurten sammen med vanillesukker og sirup. De kan også fordele kiks og bær i muffinformene.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre