Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
0 min
Frugt er bare sjovere at spise, når det skæres ud og sættes på spyd. Her bruger vi nektariner, melon og jordbær. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 200 gramjordbær
- 4 stkferskner eller nektariner
- 1 stkhonningmelon
- grillspyd
Fremgangsmåde
1
Skyl jordbær og nip bladene af. Skyl nektarinerne og skær både jordbær og nektariner i mindre stykker - men de skal stadig være så tykke, at de kan sættes på spyd.2
Skær melonen over i to halve og fjern kernerne med en ske. Læg den flade side ned mod skærebrættet og skær skrællen af. Når skrællen er fjernet, skærer du melonen i mindre stykker.3
Sæt skiftevis et stykke frugt på grillspyddene, til de er fyldt. Har du frugtstykker til overs, så læg dem i en skål og server sammen med frugtspyddene. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn skylle frugten og sætte frugtstykkerne på spyd.