Fuldkornspasta med smagfuld flødesovs og bacon

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  pennepasta med fuldkorn
  • 400 gramchampignon
  • 1 stksquash
  • 1 stkløg
  • 125 gramkalkunbacon
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 1 spsktørret oregano
  • 1 spsktørret timian
  • 1 terninghønsebouillon
  • 200 gramfrosne ærter
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Pasta, fløde og bacon har aldrig gjort nogen noget ondt! MUMS, det smager godt. Her har vi lavet en lidt lettere udgave med Cremefine og kalkunbacon i stedet for de klassiske udgaver. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne som anvist på pakken.

2. Rens champignonerne og skær dem i kvarte, skyl squashen og skær den i mundrette størrelser, pil skrællen af løget og skær det i små tern, og skær kalkunbaconen i små tern.

3. Varm en dyb pande op med olivenolie og steg løg og kalkunbacon i ca. 5 min. Tilsæt champignoner og squash og steg videre i ca. 10 min. Tilsæt cremefine, oregano, timian og bouillon og lad det simre i ca. 10 min. Vend ærterne i retten inden servering. Smag til med salt og peber.

4. Server pastapenne med smagfuld flødesovs, top evt. med frisk revet parmesan. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme salt i pastavandet og smage til. Ekstra smag: Frisk revet parmesan

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre