Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Pasta, fløde og bacon har aldrig gjort nogen noget ondt! MUMS, det smager godt. Her har vi lavet en lidt lettere udgave med Cremefine og kalkunbacon i stedet for de klassiske udgaver. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 grampennepasta med fuldkorn
- 400 gramchampignon
- 1 stksquash
- 1 stkløg
- 125 gramkalkunbacon
- 2.5 dlcremefine 15%
- 1 spsktørret oregano
- 1 spsktørret timian
- 1 terninghønsebouillon
- 200 gramfrosne ærter
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaerne som anvist på pakken.2
Rens champignonerne og skær dem i kvarte, skyl squashen og skær den i mundrette størrelser, pil skrællen af løget og skær det i små tern, og skær kalkunbaconen i små tern.3
Varm en dyb pande op med olivenolie og steg løg og kalkunbacon i ca. 5 min. Tilsæt champignoner og squash og steg videre i ca. 10 min. Tilsæt cremefine, oregano, timian og bouillon og lad det simre i ca. 10 min. Vend ærterne i retten inden servering. Smag til med salt og peber.4
Server pastapenne med smagfuld flødesovs, top evt. med frisk revet parmesan. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme salt i pastavandet og smage til.
Ekstra smag: Frisk revet parmesan