Fuldkornspizza med kyllingepølser, løg og peberfrugt. Hertil grøn salat.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 grampizzadej
  • 200 gramkyllingepølser
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 stkrødløg
  • 280 gramøkologisk pizzasauce
  • 140 gramrevet ost
  • 75 gramsalatmix
  • 45 gramsoltørrede tomater
  • 50 gramkalamataoliven uden sten
  • 1 spskeddike
  • 0.5 spsktørret oregano
  •  olivenolie
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Fuldkornspizza med kyllingepølser, løg og peberfrugt. Hertil grøn salat.

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

Nem og lækker fuldkornspizza med kyllingepølser, løg og peberfrugt. Og selvfølgelig masser af ost på toppen. Serveret med en hurtig salat. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 400 grampizzadej
  • 200 gramkyllingepølser
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 stkrødløg
  • 280 gramøkologisk pizzasauce
  • 140 gramrevet ost
  • 75 gramsalatmix
  • 45 gramsoltørrede tomater
  • 50 gramkalamataoliven uden sten
  • 1 spskeddike
  • 0.5 spsktørret oregano
  •  olivenolie
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Rul pizzadejen ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Skær kyllingepølserne, skyllet peberfrugt og løg i passende størrelser.

3. Fordel tomatsaucen på pizzabunden og top herefter med kyllingepølser, peberfrugt, løg og revet ost.

4. Bag pizzaen midt i ovnen i 10-15 min.

5. Skyl salaten, hak de soltørrede tomater fint og vend sammen med oliven, eddike og en sjat olivenolie.

6. Pynt den færdige pizza med tørret oregano og server med salaten som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skær kyllingepølserne i mindre stykker og toppe pizzaen med fyld.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre