Fuldkornstortilla med smagfuldt vegetarfyld

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 gramNaturli Hakket
  • 2 stktomater
  • 0.5 stkagurk
  • 1 stkrødløg
  • 285 gramløse majs
  • 40 gramtacomix
  • 0.5 dlvand
  • 6 stkfuldkornstortillas
  • 70 gramsalatmix
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Fuldkornstortilla med smagfuldt vegetarfyld

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Her har vi lavet en mega lækker vegetarret. Fuldkornstortilla fyldt med Naturlis alternativ til hakket oksekød, der hedder "Hakket". Vi har stegt Hakket med tacomix og majs, grøntsager og creme fraiche. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 400 gramNaturli Hakket
  • 2 stktomater
  • 0.5 stkagurk
  • 1 stkrødløg
  • 285 gramløse majs
  • 40 gramtacomix
  • 0.5 dlvand
  • 6 stkfuldkornstortillas
  • 70 gramsalatmix
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Varm en pande op med olivenolie og brun Hakket godt af.

2. Skyl imens tomat og agurk og pil skrællen af rødløget. Skær grøntsagerne ud efter eget ønske.

3. Dræn majsene og tilsæt dem Hakket sammen med tacomix og vand. Lad det hele stege i ca. 10 min. Smag til med salt og peber.

4. Lun tortillapandekagerne i ovnen eller på en brødrister.

5. Stil alle ingredienserne ind på bordet i små skåle og lad hele familien sammensætte deres egen yndlingstortilla. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle tomaterne og agurken.

Ekstra smag: Top med friskhakket chili, friskpresset limesaft og friske koriander.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre