Fyldig broccolisuppe med bacon, pinjekerner og hvidløgsflute

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 350 gramkartofler
  • 800 gramfrosne broccolibuketter
  • 6 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 2 stkhvidløgsflute med fuldkorn
  • 25 grampinjekerner
  • 200 grambacon i tern
  • 0,5 pottepersille
  • 2,5 dlcremefine 15%
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Fyldig broccolisuppe med bacon, pinjekerner og hvidløgsflute

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

En nem fyldig broccolisuppe lavet af broccolibuketter fra frost, kartofler og cremefine serveret med sprødstegte bacontern, ristede pinjekerner og lune hvidløgsflute. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 350 gramkartofler
  • 800 gramfrosne broccolibuketter
  • 6 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 2 stkhvidløgsflute med fuldkorn
  • 25 grampinjekerner
  • 200 grambacon i tern
  • 0,5 pottepersille
  • 2,5 dlcremefine 15%
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Pil skrællen af løg og hvidløg og skræl kartoflerne. Skær det hele i grove stykker.

3. Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits løg, hvidløg og kartofler. Tilsæt broccoli, vand og bouillon og lad det koge under låg i ca. 20 min.

4. Imens suppen koger: Lun flutene i ovnen. Rist pinjekernerne på en tør pande til de får lidt farver. Steg baconternene sprøde på en tør pande. Skyl persillen og hak den fint.

5. Blend suppen med en stavblender og rør cremefine i. Smag til med salt og peber.

6. Server suppen i skåle og top med bacon, pinjekerner, friskhakket persille og lune hvidløgsflutes som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til minde børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle kartoflerne og smage suppen til.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.