Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En lækker og fyldig vegetarisk suppe med masser af grøntsager, karry, paprika og kokosmælk. Serveres med salatost og persille som topping. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 500 gramsøde kartofler
- 1 spskkarry
- 1 spskpaprika
- 250 gramfrossen grøntsagsbund
- 1 dåsehakkede tomater
- 1 dåsekokosmælk
- 5 dlvand
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 100 gramsalatost i tern 3%
- 1 pottepersille
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skræl de søde kartofler og skær dem i grove tern.2
Varm en gryde op med lidt olivenolie og svits karryen og paprikaen. Tilsæt de frosne grøntsager og de søde kartofler og lad dem stege med i et par minutter.3
Tilsæt de hakkede tomater, kokosmælk, vand og bouillon. Lad suppen simre i ca. 20 minutter. Blend herefter suppen med en stavblender og smag til med salt og peber.4
Kom salatosten op i en dyb tallerken og mos den med en gaffel. Skyl persillen og hak den fint. Vend saltosten sammen med persillen.5
Server den fyldige grøntsagssuppe i skåle og top med salatost og persille. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle de søde kartofler.