Fyldig pastasalat med æg, tunmousse og ristet toastbrød

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 grampennepasta med fuldkorn
  • 300 gramærte- og bønneblanding
  • 4 stkæg
  • 2 dåsetun i olie
  • 2 spskmayonnaise
  • 0.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 0.5 posefeldsalat
  • 0.5 stkspidskål
  • 4 skivefuldkornstoast
  • 1 pottepurløg
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Pastasalater kan varieres i en uendelighed, og her har vi lavet en fyldig udgave med smilende æg, spidskål og tunmousse. Pastasalaten serverer vi med sprødristet fuldkornstoast, men du kan også bruge rugbrød. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Tilsæt ærte- og bønneblandingen et par minutter inden du hælder vandet fra. Skyl herefter det hele i koldt vand.

2. Kog æggene, så de er smilende ca. 9 min. - eller som din familie foretrækker dem.

3. Pres olien fra tunen og vend tun, mayonnaise og creme fraiche sammen i en skål. Smag tunmoussen til med salt og peber.

4. Skyl feldsalaten og snit spidskålen fint. Vend pasta, ærte- og bønneblanding, spidskål og feldsalat sammen i en skål med en god sjat olivenolie, salt og peber.

5. Rist toastbrødskiverne på en brødrister eller i ovnen.

6. Pil skallen af æggene og skær dem i halve. Fordel æg og tunmousse på salaten og slut af med friskhakket eller -klippet purløg.

7. Server den fyldige pastasalat med æg, tunmousse og ristet toastbrød. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme salt i pastavandet og lad dem røre tunmoussen sammen. Ekstra smag: Kom tabasco på salaten eller rør i tunmoussen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre