Fyldig tomatsuppe med creme fraiche og hvidløgsflute

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stksnackpeber
  • 2 fedhvidløg
  • 450 gramfrosne suppeurter
  • 2 dåsehakkede tomater
  • 6 dlvand
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 0.5 spsktørret timian
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 2 stkhvidløgsflute med fuldkorn
  • 2 dlcreme fraiche 9 %
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Fyldig tomatsuppe med hakkede tomater, snackpeber, hvidløg og suppeurter. Vi serverer suppen med creme fraiche på toppen og hvidløgsflute som tilbehør. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skyl snackpeberen, pil skrællen af hvidløgene og skær begge dele i grove tern.

2. Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits snackpeber, hvidløg og suppeurter.

3. Tilsæt hakkede tomater, vand, oregano, timian og bouillon. Bring det hele i kog og lad suppen simre under låg i ca. 20 min.

4. Lun flutene i ovnen efter anvisningen på pakken.

5. Blend suppen igennem med en stavblender eller en almindelig blender. Smag til med salt og peber.

6. Server den fyldige tomatsuppe i skåle og top med creme fraiche og lune hvidløgsflutes som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme hvidløgsflutene på en bageplade beklædt med bagepapir.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre