Fyldte squash med pastasalat og hvidløgsdressing

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 0.5 stkspidskål
  • 500 gramfrossen ratatouille
  • 3 stksquash
  • 140 gramrevet ost
  • 250 gramfuldkornspastaskruer
  • 285 gramløse majs
  • 100 gramfrosne ærter
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 fedhvidløg
  • 2 dlcreme fraiche 9 %
  • 0.5 spskspidskommen
  •  olivenolie
  •  bagepapir
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Fyldte squash med pastasalat og hvidløgsdressing

I samarbejde med

4.5, Mambeno-favorit!

Lækre fyldte squash med nem ratatouille - gratineret i ovnen med revet ost på toppen. Squashene bliver serveret med en nem og lækker pastasalat som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 0.5 stkspidskål
  • 500 gramfrossen ratatouille
  • 3 stksquash
  • 140 gramrevet ost
  • 250 gramfuldkornspastaskruer
  • 285 gramløse majs
  • 100 gramfrosne ærter
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 fedhvidløg
  • 2 dlcreme fraiche 9 %
  • 0.5 spskspidskommen
  •  olivenolie
  •  bagepapir
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft og bring pastavandet i kog.

2. Skyl spidskålet og skær det i helt tynde strimler.

3. Varm en dyb pande op med lidt olivenolie og steg ratatouillen og halvdelen af spidskålet, til det hele er gennemvarmt. Smag til med salt og peber.

4. Skyl squashene, skær dem i halve og skrab squashkødet ud med en ske. Du kan evt. gemme squashkødet og komme det i en frikadellefars eller en lækker tomatsauce. Læg de udhulede squash på en bageplade med bagepapir og drys med lidt salt.

5. Fyld ratatouilleblandingen i skallerne og drys med revet mozzarella på toppen. Bag de fyldte squash i ovnen i ca. 20 min. til osten er blevet fin og gylden.

6. Kog pastaen efter anvisningen på pakken og tilsæt majs (kun hvis du bruger frosne majs) og ærter i det kogende pastavand, lige inden pastaerne er færdige. Når grøntsagerne er gennemvarme, hælder du vandet fra og hælder hele molevitten i en skål. Skyld og rens peberfrugten og skær den i tern. Tilføj peberfrugten og resten af spidskålet til pastaen.

7. Pres eller hak hvidløget fint og rør det sammen med cremefraiche, stødt spidskommen og lidt salt og peber til en lækker dressing. Husk at smage til.

8. Server de fyldte quash med med den lune pastasalat og dressing. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme fyld i squashskallerne og drysse revet ost på toppen. Lad dem også røre hvidløg, spidskommen og cremefraiche sammen i en skål.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre