Gratineret fuldkornspasta med skinketern. Hertil spidskålssalat.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 350 gramfuldkornspasta
  • 400 gramchampignon
  • 1 fedhvidløg
  • 1 stkløg
  • 0.5 stksquash
  • 150 gramskinke i tern
  • 1 spsktørret oregano
  • 2,5 dlcremefine 15%
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 100 gramrevet ost
  • 0,5 stkspidskål
  • 1 pottepurløg
  • 2 stkappelsin
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Gratineret fuldkornspasta med skinketern. Hertil spidskålssalat.

I samarbejde med

4.7, Mambeno-favorit!

Pastaretter er et hit i de fleste familier! Her har vi lavet en super nem gratineret pastaret med champignoner, squash, skinketern og masser af ost på toppen. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 350 gramfuldkornspasta
  • 400 gramchampignon
  • 1 fedhvidløg
  • 1 stkløg
  • 0.5 stksquash
  • 150 gramskinke i tern
  • 1 spsktørret oregano
  • 2,5 dlcremefine 15%
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 100 gramrevet ost
  • 0,5 stkspidskål
  • 1 pottepurløg
  • 2 stkappelsin
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft og kog pastaerne efter anvisningen på pakken.

2. Skyl champignonerne og skær dem i kvarte. Hak hvidløg og løg fint. Skyl og riv squashen på den grove side af et rivejern. Svits det hele på en pande med olivenolie. Tilføj skinketern, oregano, cremefine og bouillon. Smag til med salt og peber.

3. Hæld vandet fra pastaen og fordel pasta og sovs i et ovnfast fad. Drys med revet ost på toppen. Bag retten i ovnen i ca. 15 min. til den er gylden på toppen.

4. Skyl og snit spidskålet, hak purløget fint, fjern skrællen fra appelsinerne og skær dem i mundrette størrelser. Vend det hele sammen med olivenolie, salt og peber.

5. Server den gratinerede pastaret med sprød spidskålssalat. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme salt i pastavandet og pille skrællen af appelsinerne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre