Gratineret pasta med kylling og mornaysauce. Hertil majskolber.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 300 gramfuldkornspastaskruer
  • 450 gramkyllingefilet
  • 1 stkløg
  • 200 grambrune champignon
  • 1 stksquash
  • 5 dlfedtfattig mornaysauce
  • 100 gramrevet mozzarella 13%
  • 2 stkmajskolber
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Gratineret pasta med kylling og mornaysauce. Hertil majskolber.

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

En dejlig cremet pastaret med champignoner, squash, kylling, mornaysauce og masser af ost på toppen. Serveret med sprøde majskolber som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 300 gramfuldkornspastaskruer
  • 450 gramkyllingefilet
  • 1 stkløg
  • 200 grambrune champignon
  • 1 stksquash
  • 5 dlfedtfattig mornaysauce
  • 100 gramrevet mozzarella 13%
  • 2 stkmajskolber
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft og kog pastaerne efter anvisningen på pakken.

2. Skær kyllingefileterne i mindre stykker. Varm en pande op med olivenolie og steg kyllingestykkerne.

3. Imens kyllingestykkerne steger: Pil skrællen af løget og hak det fint. Rens champignonerne, skyl squashen og skær dem i kvarte.

4. Svits løg, champignoner og squash sammen med kyllingen og tilsæt mornaysauce. Smag til med salt og peber.

5. Hæld vandet fra pastaerne og fordel pasta og saucen i et ovnfast fad. Drys med revet mozzarella på toppen.

6. Bag retten i ovnen i ca. 15 min. til osten er gylden.

7. Sæt en gryde med vand til majskolberne til at koge. Fjern blade og hår fra majskolberne og del dem efter eget ønske. Kog dem i 5-10 min.

8. Server den gratinerede pasta med majskolber som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand og salt i en gryde til pasta.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre