Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En dejlig cremet pastaret med champignoner, squash, kylling, mornaysauce og masser af ost på toppen. Serveret med sprøde majskolber som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 300 gramfuldkornspastaskruer
- 450 gramkyllingefilet
- 1 stkløg
- 200 grambrune champignon
- 1 stksquash
- 5 dlfedtfattig mornaysauce
- 100 gramrevet mozzarella 13%
- 2 stkmajskolber
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft og kog pastaerne efter anvisningen på pakken.2
Skær kyllingefileterne i mindre stykker. Varm en pande op med olivenolie og steg kyllingestykkerne.3
Imens kyllingestykkerne steger: Pil skrællen af løget og hak det fint. Rens champignonerne, skyl squashen og skær dem i kvarte.4
Svits løg, champignoner og squash sammen med kyllingen og tilsæt mornaysauce. Smag til med salt og peber.5
Hæld vandet fra pastaerne og fordel pasta og saucen i et ovnfast fad. Drys med revet mozzarella på toppen.6
Bag retten i ovnen i ca. 15 min. til osten er gylden.7
Sæt en gryde med vand til majskolberne til at koge. Fjern blade og hår fra majskolberne og del dem efter eget ønske. Kog dem i 5-10 min.8
Server den gratinerede pasta med majskolber som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand og salt i en gryde til pasta.