Gratineret pasta med laks

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 grampastaskruer
  • 2 fedhvidløg
  • 500 gramfrossen grøntsagsbund
  • 5 dlmornaysauce
  • 225 gramlaksefileter
  • 100 gramrevet ost
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Gratineret pasta med laks

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En nem og lækker fiskeret med fuldkornspasta, frossen grøntsagsblanding, laks, mornaysauce og revet ost på toppen. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 400 grampastaskruer
  • 2 fedhvidløg
  • 500 gramfrossen grøntsagsbund
  • 5 dlmornaysauce
  • 225 gramlaksefileter
  • 100 gramrevet ost
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft og kog pastaerne efter anvisningen på pakken.

2. Pil skrællen af hvidløgene og hak dem fint.

3. Varm en pande op med lidt olivenolie og svits hvidløgene og den frosne grøntsagsblanding. Tilsæt herefter mornaysaucen og smag til med salt og peber.

4. Hæld vandet fra pastaerne og kom dem i et ovnfast fad sammen med den stegte grøntsagsblanding.

5. Fjern skindet fra laksefileterne og skær dem i grove tern. Fordel laksestykkerne oven på pasta- og grøntsagsblandingen og top med revet ost.

6. Bag retten i ovnen i ca. 15 minutter, til osten er gylden og laksen er gennemstegt. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn toppe pastaretten med revet ost.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.