Gratineret pasta med laks og spinat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornspasta
  • 400 gramchampignon
  • 2 stkrødløg
  • 2 fedhvidløg
  • 5 dlmornaysauce
  • 70 gramspæde spinatblade
  • 225 gramlaksefileter
  • 100 gramrevet ost
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Gratineret pasta med laks og spinat

I samarbejde med

4.5, Mambeno-favorit!

En lækker fiskeret med pasta, laks, champignoner, spinat, mornaysauce og revet ost på toppen. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramfuldkornspasta
  • 400 gramchampignon
  • 2 stkrødløg
  • 2 fedhvidløg
  • 5 dlmornaysauce
  • 70 gramspæde spinatblade
  • 225 gramlaksefileter
  • 100 gramrevet ost
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft og kog pastaerne efter anvisningen på pakken.

2. Rens og skyl champignonerne og skær dem i kvarte. Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint.

3. Varm en dyb pande op med olivenolie og svits champignoner, løg og hvidløg. Tilsæt mornaysauce og spinat. Smag til med salt og peber.

4. Hæld vandet fra pastaerne og fordel pasta og sauce i et ovnfast fad.

5. Fjern skindet fra laksefileterne og skær dem i grove tern. Fordel laksestykkerne oven på pastaerne og drys med revet mozzarella.

6. Bag retten i ovnen i ca. 15 min. til osten er gylden og laksen gennemstegt men ikke tør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løg og hvidløg og drysse revet ost på toppen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre