Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En lækker fiskeret med pasta, laks, champignoner, spinat, mornaysauce og revet ost på toppen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornspasta
- 400 gramchampignon
- 2 stkrødløg
- 2 fedhvidløg
- 5 dlmornaysauce
- 70 gramspæde spinatblade
- 225 gramlaksefileter
- 100 gramrevet ost
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft og kog pastaerne efter anvisningen på pakken.2
Rens og skyl champignonerne og skær dem i kvarte. Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint.3
Varm en dyb pande op med olivenolie og svits champignoner, løg og hvidløg. Tilsæt mornaysauce og spinat. Smag til med salt og peber.4
Hæld vandet fra pastaerne og fordel pasta og sauce i et ovnfast fad.5
Fjern skindet fra laksefileterne og skær dem i grove tern. Fordel laksestykkerne oven på pastaerne og drys med revet mozzarella.6
Bag retten i ovnen i ca. 15 min. til osten er gylden og laksen gennemstegt men ikke tør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løg og hvidløg og drysse revet ost på toppen.