Gratineret pasta med peberfrugt og hakket kylling. Hertil vindruer.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornspasta
  • 1 stkløg
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 400 gramhakket kyllingekød
  • 1 spsktørret oregano
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1 terninghønsebouillon
  • 3 stktomater
  • 100 gramrevet ost
  • 500 gramstenfri vindruer
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Gratineret pasta med peberfrugt og hakket kylling. Hertil vindruer.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Pastaretter er et hit i de fleste familier. Her har vi lavet en gratineret udgave med hakket kyllingekød, peberfrugt, hakkede tomater, oregano og selvfølgelig masser af ost på toppen. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramfuldkornspasta
  • 1 stkløg
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 400 gramhakket kyllingekød
  • 1 spsktørret oregano
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1 terninghønsebouillon
  • 3 stktomater
  • 100 gramrevet ost
  • 500 gramstenfri vindruer
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft og kog pastaerne efter anvisningen på pakken.

2. Pil skrællen af løget, skyl peberfrugten og hak begge dele fint. Varm en gryde op med olivenolie og svits løg og kyllingekød. Tilsæt peberfrugt, oregano, hakkede tomater og bouillon og bring det hele i kog.

3. Hæld vandet fra pastaerne og vend dem sammen med sovsen i et ovnfast fad.

4. Skyl tomaterne, skær dem i tynde skiver og fordel dem på toppen af fadet. Til sidst drysses med revet ost på toppen. Bag retten i ovnen i ca. 15 min. til den er gylden på toppen.

5. Server den gratinerede pastaret med vindruer som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle peberfrugten og toppe med revet ost.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre