Gratineret pasta med salat - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Gratineret pasta med salat - dag to

I samarbejde med

Gratineret pasta er en god måde at bruge gårsdagens rester på. Her bruger vi resterne fra vores pastaret med skinke og tomatsauce, som vi vender med æg og gratinerer med ost på toppen. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 210 grader varmluft.

2. Slå æggene ud og pisk dem sammen i en skål. Vend æggeblandingen med den kogte pasta og saucen fra i går og hæld blandingen i et ovnfast fad. Top med revet ost og bag retten i ca. 20 minutter.

3. Lav salaten mens pastaen gratinerer. Skyl spidskålen og skær i tynde strimler. Skyl snackpebrene og fjern kernerne. Skyl agurken og skær begge dele i skiver. Bland spidskålen med snackpeber og agurk og top med salatost og dressing efter eget valg. Smag til med salt og peber.

4. Server den gratinerede pasta med salaten som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at piske æggene sammen og vende dem med pasta og sauce. De kan også dække bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre