Gratineret pasta med masser af grønt og mornaysauce

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 300 gramfuldkornspastaskruer
  • 400 gramchampignon
  • 10 stkcherrytomater
  • 75 gramspæde spinatblade
  • 5 dlfedtfattig mornaysauce
  • 100 gramrevet ost
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her har vi lavet en nem cremet pastaret med champignoner, cherrytomater, spinat, mornaysauce og masser af revet ost på toppen. Simpelt, men godt. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft og kog pastaerne efter anvisningen på pakken.

2. Skyl champignoner, cherrytomater og spinat. Skær champignoner og cherrytomater i kvarte.

3. Varm en pande op med olivenolie og svits champignonerne til de er gyldne. Tilsæt cherrytomater, spinat og mornaysauce. Smag til med salt og peber.

4. Hæld vandet fra pastaerne og fordel pasta og sovs i et ovnfast fad. Drys med revet ost på toppen.

5. Bag retten i ovnen i ca. 15 min. til osten er gylden. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn: Lad dine børn drysse revet ost på toppen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre