Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Her har vi lavet en nem cremet pastaret med champignoner, cherrytomater, spinat, mornaysauce og masser af revet ost på toppen. Simpelt, men godt. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 300 gramfuldkornspastaskruer
- 400 gramchampignon
- 10 stkcherrytomater
- 75 gramspæde spinatblade
- 5 dlfedtfattig mornaysauce
- 100 gramrevet ost
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft og kog pastaerne efter anvisningen på pakken.2
Skyl champignoner, cherrytomater og spinat. Skær champignoner og cherrytomater i kvarte.3
Varm en pande op med olivenolie og svits champignonerne til de er gyldne. Tilsæt cherrytomater, spinat og mornaysauce. Smag til med salt og peber.4
Hæld vandet fra pastaerne og fordel pasta og sovs i et ovnfast fad. Drys med revet ost på toppen.5
Bag retten i ovnen i ca. 15 min. til osten er gylden. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn: Lad dine børn drysse revet ost på toppen.