Grillbøffer med kartofler og blue cheese-sauce. Hertil hurtig salat.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramkartofler
  • 500 gramgrillbøffer m. barbeque
  • 500 gramvindruer
  • 235 gramsalatskålen salatblanding
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 1 spskmajsstivelse
  • 75 gramCastello creamy blue
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Grillbøffer med kartofler og blue cheese-sauce. Hertil hurtig salat.

I samarbejde med

Her serverer vi en dejlig sommerret med færdigformede bøffer af grisekød, serveret med kartofler, blå ostesauce og en færdigsnittet salat med vindruer. Fyr op under grillen, hvis vejret tillader det. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 650 gramkartofler
  • 500 gramgrillbøffer m. barbeque
  • 500 gramvindruer
  • 235 gramsalatskålen salatblanding
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 1 spskmajsstivelse
  • 75 gramCastello creamy blue
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Skrub og skyl kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand.

2. Fyr op under grillen eller varm en pande op med lidt olivenolie. Grill eller steg bøfferne, til de er gennemstegte.

3. Skyl vindruerne og skær halvdelen af dem i halve. Vend de halverede vindruer sammen med salaten og en god sjat olivenolie. Server resten af vindruerne som tilbehør.

4. Hæld cremefine op i en lille gryde og bring det i kog. Rør majsstivelsen sammen med lidt vand i et glas og hæld det i sovsen under omrøring, til den har fået en tykkere konsistens.

5. Tilsæt Castello creamy blue og rør det godt ud i saucen. Smag til med salt og peber.

6. Server grillbøfferne med de kogte kartofler, blå ostesauce, salat og vindruer som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle og skrubbe kartoflerne. De kan også plukke vindruerne af stilkene.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre