Grillede bøffer med grønt, kartofler og pikantost

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 800 gramkartofler
  • 3 stktykstegsbøf
  • 4 stkblommer
  • 1 bundtforårsløg
  • 200 gramgrøn pikantost
  •  olivenolie
  •  peber
  •  salt
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Er du også vild med nem og simpel mad? Så vil du elske denne opskrift, hvor du kun skal bruge fem ingredienser. Vi griller lækre bøffer, blommer og forårsløg og serverer dem med kartofler og pikantost. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Fyr op for grillen hvis vejret tillader det - eller find din bedste pande frem.

2. Skræl kartoflerne og halver de største af dem. Kog dem møre i saltet vand. Tilsæt først saltet når vandet koger, så sparer du på energien.

3. Krydr bøfferne med salt og peber. Steg bøfferne på grillen eller på en pande i lidt olie. Steg dem et par minutter på hver side efter smag og lad dem herefter hvile utildækket. Inden servering skæres de i tynde skiver.

4. Skyl blommerne, fjern stenene og halver dem. Skyl forårsløgene og skær det øverste af toppen af. Pensl løgene med lidt olie og giv dem hurtig tur på grillen, så de lige tager farve - eller steg dem på panden i lidt olie i et par minutter.

5. Server de saftige bøffer med grillede blommer, forårsløg, kartofler og pikantost på toppen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at halvere kartoflerne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre