Grillede fyldte kyllingefileter med baconasparges

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 600 gramkartofler
  •  paprika
  • 450 gramkyllingefilet
  • 2 spskrød pesto
  • 1 kuglemozzarella
  • 250 gramgrønne asparges
  • 150 grambacon i skiver
  •  salat efter eget valg
  • 1 stkmelon
  • 0.5 pottepersille
  •  dressing efter eget valg
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Grillede fyldte kyllingefileter med baconasparges

I samarbejde med

3.8, Meget populær

Vi har sammensat den perfekte grill-menu med bagte kartofler, grillede fyldte kyllingefileter, baconsvøbte asparges og så en saftig melonsalat. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 600 gramkartofler
  •  paprika
  • 450 gramkyllingefilet
  • 2 spskrød pesto
  • 1 kuglemozzarella
  • 250 gramgrønne asparges
  • 150 grambacon i skiver
  •  salat efter eget valg
  • 1 stkmelon
  • 0.5 pottepersille
  •  dressing efter eget valg
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft og fyr op under grillen, hvis vejret er til det. Vask kartoflerne og halver dem. Snit tern i overfladen og dryp med olivenolie. Drys herefter med lidt salt, peber og paprika eller andet favoritkrydderi. Bag kartoflerne i ovnen i ca. 30 minutter, til de er gyldne.

2. Skær en lomme på langs i hver kyllingefilet og fordel pesto og mozzarellastykker i fileterne. Tryk dem lidt sammen og giv dem evt. en tandstik for at holde fyldet på plads. Krydr med salt og peber og grill dem eller steg dem i ovnen i ca. 30 minutter, til de er gennemstegte. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber efterfølgende.

3. Skyl aspargesene og knæk den nederste trevlede del af. Det smarte ved asparges er, at de helt selv knækker lige der, hvor de skal! Vikl et stykke bacon om to asparges ad gangen.

4. Grill dem eller steg dem på en pande, til baconen er godt stegt over det hele.

5. Skyl salaten og skær halvdelen af melonen i tern og den anden del i både til gnavergrønt. Bland salat og melontern med hakket persille og valgfri dressing.

6. Skær evt. kyllingen i skiver og server med de lækre kartofler, asparges, melonsalat og melonbåde.

7. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at krydre kartoflerne. De kan også vikle bacon rundt om aspargesene og skære melon i stykker.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre