Grillede koteletter med nye kartofler

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  nye danske kartofler
  •  salat efter eget valg
  • 100 gramfriske ærter
  • 100 gramjordbær
  • 1 kuglemozzarella
  • 4 stkkoteletter
  •  salt
  •  peber
  •  smør
  •  olivenolie
  •  dressing efter eget valg
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Koteletter er super hurtige at grille - eller stege på panden, hvis vejret er klassisk.. dansk! Her har vi serveret koteletterne med nyopgravede danske kartofler og en sommersalat med jordbær, ærter og mozzarella. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Fyr op under grillen, hvis vejret er til det.

2. Skyl kartoflerne rene og kog dem møre i en gryde med saltet vand. Det tager ca. 15 minutter. Pas på, de ikke får for meget.

3. Lav en salat af skyllede salatblade, bælgede ærter, skyllede jordbær i skiver og smuldret mozzarella.

4. Krydr koteletterne med salt og peber og steg dem på grillen - eller i lidt olivenolie på en pande i køkkenet, hvis vejret ikke er til grillfest.

5. Servér de nystegte koteletter med den lækre salat og de kogte kartofler - med en klat kold smør på toppen.

6. Velbekomme!

Tip

Gem en kartoffel eller to til ungernes madpakker.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre