Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Her har vi grillet saftige kyllingefileter. Vi serverer kyllingefileterne med nye danske kartofler, sommerlig jordbærsalat og en færdiglavet tzatziki. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramnye danske kartofler
- 450 gramkyllingefilet
- 500 gramjordbær
- 0.5 stkagurk
- 2 stkavocado
- 1 stkrødløg
- 150 grammini mozzarella
- 400 gramtzatziki
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skyl og skrub kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand.2
Flæk kyllingefileterne på midten så du får to flade fileter af hver. Fyr op under grillen eller varm en pande op med olivenolie. Steg kyllingefileterne på begge sider og krydr med salt og peber.3
Skyl jordbærrene, fjern stilken og skær jordbærrene i halve eller kvarte. Skyl agurken og skær den ud efter eget ønske.4
Flæk avocadoerne, fjern stenene og skær kødet i tern. Pil skrællen af rødløget og skær det i små tern. Vend alle grøntsagerne sammen med olivenolie, salt og peber og top med mini mozzarellakugler.5
Kom tzatzikien op i en skål og server kyllingefileterne med nye danske kartofler, jordbærsalat og tzatziki. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle jordbærrene.
Ekstra smag: Vend frisk basilikum i salaten.