Grillet kyllingefilet med kartofler og jordbærsalat. Hertil tzatziki.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramnye danske kartofler
  • 450 gramkyllingefilet
  • 500 gramjordbær
  • 0.5 stkagurk
  • 2 stkavocado
  • 1 stkrødløg
  • 150 grammini mozzarella
  • 400 gramtzatziki
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Grillet kyllingefilet med kartofler og jordbærsalat. Hertil tzatziki.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Her har vi grillet saftige kyllingefileter. Vi serverer kyllingefileterne med nye danske kartofler, sommerlig jordbærsalat og en færdiglavet tzatziki. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 650 gramnye danske kartofler
  • 450 gramkyllingefilet
  • 500 gramjordbær
  • 0.5 stkagurk
  • 2 stkavocado
  • 1 stkrødløg
  • 150 grammini mozzarella
  • 400 gramtzatziki
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Skyl og skrub kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand.

2. Flæk kyllingefileterne på midten så du får to flade fileter af hver. Fyr op under grillen eller varm en pande op med olivenolie. Steg kyllingefileterne på begge sider og krydr med salt og peber.

3. Skyl jordbærrene, fjern stilken og skær jordbærrene i halve eller kvarte. Skyl agurken og skær den ud efter eget ønske.

4. Flæk avocadoerne, fjern stenene og skær kødet i tern. Pil skrællen af rødløget og skær det i små tern. Vend alle grøntsagerne sammen med olivenolie, salt og peber og top med mini mozzarellakugler.

5. Kom tzatzikien op i en skål og server kyllingefileterne med nye danske kartofler, jordbærsalat og tzatziki. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle jordbærrene.

Ekstra smag: Vend frisk basilikum i salaten.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre