Grillet sommerkebab med svinekød og tzatziki

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 gramsweet potato fritter
  • 400 gramhakket svinekød
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 0.5 spskpaprika
  • 0.5 spskspidskommen
  • 0.5 stkagurk
  • 1 fedhvidløg
  • 200 gramgræsk yoghurt
  • 2 stkhjertesalat
  • 3 stktomater
  • 1 stkrødløg
  • 6 stksmå fuldkornstortillas
  • 100 gramsalatost i tern
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Denne her ret emmer af sommer, grill og solskin! Vores sommerkebab er lavet med hakket svinekød rørt med lækre varme krydderier og serveret med sweet potato fritter, tomat, salat, rødløg, salatost og tzatziki. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Bag sweet potato fritterne som anvist på posen.

2. Rør kødet sammen med oregano, paprika, spidskommen, salt og peber. Form små aflange frikadeller og giv dem en tur på grillen eller på en pande med lidt olie, til de har fået en gylden overflade på begge sider.

3. Skyl agurken og riv den på den grove side af et rivejern. Vend agurk, presset hvidløg og græsk yoghurt sammen i en skål. Smag til med salt og peber.

4. Skyl hjertesalaten og tomaterne og pil skrællen af rødløget. Skær grøntsagerne i den ønskede størrelse.

5. Lun tortillapandekagerne på grillen eller i ovnen.

6. Stil alle ingredienserne på bordet så alle i familien selv kan sammensætte sin egen yndlings-sommerkebab. Server med tzatziki og sweet potato fritter. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme sweet potato fritterne på en bageplade beklædt med bagepapir. Ekstra smag: Top med skyllet, friskhakket persille og chili.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre