Grillpølser med bulgursalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 3 dlbulgur
  • 1 stkhønsebouillon
  • 8 stkgrillpølser
  • 1/2 stkmelon- f.eks. cantaloup
  • 1/2 stkagurk
  • 1 stkavocado
  • 75 gramfeta i tern
  •  salat efter eget valg
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Der er ikke noget som en flok lækre pølser på grillen, når solen skinner og fuglene pipper! Her er de serveret med en hurtig bulgursalat, og begge dele kan altså også spises, når det er gråvejr. Så griber du bare din bedste pande og steger pølserne indendørs i stedet :o)

Fremgangsmåde

1. Kog bulguren efter anvisningen på pakken - og tilsæt en terning hønsebouillon til kogevandet, det giver ekstra smag. Når bulguren er kogt færdig, breder du den ud på en stor tallerken eller bageplade, så den kan køle lidt af.

2. Steg pølserne på grillen eller en pande. Skær melon, agurk og avocado i mundrette stykker og bland det med bulguren, smuldret feta og den skyllede napolitanasalat og server salaten sammen med de grillede pølser.

3. Velbekomme!

Tip

Prøv f.eks. napolitanasalat, der er en blanding af forskellige salattyper og fås i bakker i de fleste supermarkeder. Salaten er et lækkert alternativ til f.eks. icebergsalat, men du kan sagtens erstatte napolitanasalaten med andre typer.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre