Grillpølser med kartoffelspyd og tomatsalat. Hertil tzatziki.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 gramsmå kartofler
  • 1 spsktørret timian
  • 1 stkagurk
  • 1 fedhvidløg
  • 150 gramgræsk yoghurt
  • 3 stktomater
  • 1 stkrødløg
  • 100 gramkalamataoliven uden sten
  • 100 gramsalatost i tern
  • 2 spskeddike
  • 300 gramkyllingepølser
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  grillspyd
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her serverer vi lækre grillpølser med kartoffelspyd, tomatsalat og tzatziki. Er tiden knap eller vejret ikke til udeliv, kan du også sagtens stege pølserne i køkkenet. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Skyl og skrub kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Vend kartoflerne i olivenolie, timian, salt og peber og sæt herefter kartoflerne på grillspyd. Bag dem i ovnen på en bageplade beklædt med bagepapir i ca. 20 min.

3. Skyl agurken og riv halvdelen på den grove side af et rivejern. Vend agurk, presset hvidløg og græsk yoghurt sammen i en skål.

4. Skyl tomaterne, pil skrællen af rødløget og skær grøntsagerne og resten af agurken i mundrette stykker. Vend det sammen med oliven, salatost, eddike, olivenolie, salt og peber.

5. Giv pølserne en tur på grillen eller på en pande med lidt olie, til de har fået farve på begge sider.

6. Server grillpølserne med sprøde kartoffelspyd, tomatsalat og tzatziki. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme kartoflerne på spyd. Mere smag: Tilføj friskhakket basilikum i tomatsalaten.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre