Grillspyd med svinekød, ovnbagte kartofler og majskolber

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramsmå kartofler
  • 0.5 stksquash
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 stkrødløg
  • 300 gramhvidløgsmarinerede koteletter
  • 2 stkmajskolber
  • 2.5 dlfraiche 5%
  • 1 fedhvidløg
  •  grillspyd
  •  bagepapir
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Grillspyd med svinekød, ovnbagte kartofler og majskolber

I samarbejde med

4.5, Mambeno-favorit!

Grillspyd og majskolber er perfekte på en (forhåbentlig) solrig dag, hvor der kan fyres op under grillen. Vi serverer spydene med ovnbagte kartofler og hvidløgsdressing som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 650 gramsmå kartofler
  • 0.5 stksquash
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 stkrødløg
  • 300 gramhvidløgsmarinerede koteletter
  • 2 stkmajskolber
  • 2.5 dlfraiche 5%
  • 1 fedhvidløg
  •  grillspyd
  •  bagepapir
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 210 grader varmluft.

2. Skyl og skrub kartoflerne, skær dem i halve og vend dem med olivenolie, salt og peber. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 25 min.

3. Skyl squash og peberfrugt og pil skrællen af rødløget. Skær alt i grove tern og vend det sammen med olivenolie, salt og peber i en skål. Skær koteletterne i tern.

4. Sæt skiftevis peberfrugt, squash, rødløg og kotelet på spyd. Læg spyddene på en bageplade beklædt med bagepapir - eller fyr op under grillen. Bag spyddene i ca. 15 min. til de har taget farve.

5. Imens kartoflerne og spyddene er i ovnen: Bring en gryde med letsaltet vand i kog. Fjern bladene fra majskolberne og skær dem i mindre stykker. Kog majskolberne i 5 min. i letsaltet vand.

6. Rør fraichen sammen med presset hvidløg, salt og peber i en skål.

7. Server spyddene med ovnbagte kartofler, majskolber og hvidløgsdressing. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle grøntsagerne og hjælpe med at sætte på spyd.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre