Grillspyd med svinekød, ovnbagte kartofler og majskolber

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramsmå kartofler
  • 0.5 stksquash
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 stkrødløg
  • 300 gramhvidløgsmarinerede koteletter
  • 2 stkmajskolber
  • 2.5 dlfraiche 5%
  • 1 fedhvidløg
  •  grillspyd
  •  bagepapir
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Grillspyd og majskolber er perfekte på en (forhåbentlig) solrig dag, hvor der kan fyres op under grillen. Vi serverer spydene med ovnbagte kartofler og hvidløgsdressing som tilbehør. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 210 grader varmluft.

2. Skyl og skrub kartoflerne, skær dem i halve og vend dem med olivenolie, salt og peber. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 25 min.

3. Skyl squash og peberfrugt og pil skrællen af rødløget. Skær alt i grove tern og vend det sammen med olivenolie, salt og peber i en skål. Skær koteletterne i tern.

4. Sæt skiftevis peberfrugt, squash, rødløg og kotelet på spyd. Læg spyddene på en bageplade beklædt med bagepapir - eller fyr op under grillen. Bag spyddene i ca. 15 min. til de har taget farve.

5. Imens kartoflerne og spyddene er i ovnen: Bring en gryde med letsaltet vand i kog. Fjern bladene fra majskolberne og skær dem i mindre stykker. Kog majskolberne i 5 min. i letsaltet vand.

6. Rør fraichen sammen med presset hvidløg, salt og peber i en skål.

7. Server spyddene med ovnbagte kartofler, majskolber og hvidløgsdressing. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle grøntsagerne og hjælpe med at sætte på spyd.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre