Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
10 min
Ventetid
0 min
Her har vi lavet grissini af butterdej, som vi topper med oregano og sesamfrø. Dejen twistes, så den får en flot snoning. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkæg
- 275 grambutterdej i rulle
- 0.5 spsktørret oregano
- 2 spsksesamfrø
- salt
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 200 grader varmluft. Pisk ægget sammen i en skål.2
Rul butterdejen ud og pensl et lag æg ud over. Drys med oregano, sesamfrø og en smule salt.3
Fold den ene halvdel af dejen ind over den anden, så den ligger dobbelt. Skær derefter dejen ud i strimler på ca. 2 cm i bredden. Sno hver dejstrimmel, så den "twister". Læg de twistede butterdejsstænger på en bageplade med bagepapir.4
Bag dem i ovnen i ca. 10-12 minutter, til de er let gyldne på toppen.5
Så må der guffes - velbekomme!Tip
Lad dine børn være med til at toppe butterdejen og twiste dem.