Grøn one pot pasta med friskost

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 20 stkcherrytomater
  • 1 stksquash
  • 400 gramfuldkornspastaskruer
  • 150 gramrevne gulerødder
  • 2 spsktørret oregano
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 70 gramtomatpuré
  • 7 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 285 gramløse majs
  • 150 gramfriskost
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Grøn one pot pasta med friskost

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Her har vi lavet en lækker cremet one pot pasta med squash, gulerødder, cherrytomater, oregano, majs og friskost. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 20 stkcherrytomater
  • 1 stksquash
  • 400 gramfuldkornspastaskruer
  • 150 gramrevne gulerødder
  • 2 spsktørret oregano
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 70 gramtomatpuré
  • 7 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 285 gramløse majs
  • 150 gramfriskost
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Pil skrællen af løg og hvidløg. Hak hvidløget fint og skær løget i tern. Skyl cherrytomaterne og skær dem i halve. Skyl squashen og riv den på den grove side af et rivejern.

2. Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits løg og hvidløg. Tilsæt alle de øvrige ingredienser - undtagen majs og friskost, der skal vendes i til sidst.

3. Bring hele molevitten i kog, skru ned for varmen og lad det hele simre i ca. 15 min. til pastaen er færdig. Husk at røre undervejs.

4. Dræn majsene for væde. Vend majs og friskost i pastaretten og smag til med salt og peber.

5. Server i dybe tallerkener. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løg og hvidløg og hælde vand i gryden.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre