Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En lækker vegetarret med masser af grøntsager, kikærter og en lækker kokossauce, der bliver bagt i ovnen. Serveret med bulgur. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 grambulgur
- 1 stkporre
- 1 stkrød peberfrugt
- 1 fedhvidløg
- 35 gramspæde spinatblade
- 1 dåsekikærter
- 250 gramfrosne bønner
- 1 dåsehakkede tomater
- 4 dlkokosmælk
- 2 spskkarry
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft og kog bulguren efter anvisningen på pakken.2
Skær top og bund af porren, rens den grundigt og skær den i tynde skiver. Skyl peberfrugten, fjern kernehuset og skær den i små tern. Pil skrællen af hvidløget og hak det fint. Skyl spinaten og hæld vandet fra kikærterne.3
Vend porre, peberfrugt, hvidløg og spinat sammen med kikærterne, frosne bønner, hakkede tomater, kokosmælk, karry og bouillon i en skål.4
Kom grøntsagerne i et ildfast fad og bag dem i ovnen i ca. 20 min.5
Server grøntsagsfadet med dampende varme bulgur. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle porren, spinaten og peberfrugten.
Ekstra smag: Tilsæt limesaft, soya og friske koriander eller persille.