Grøntsagsfad med kokossauce. Hertil bulgur.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  bulgur
  • 1 stkporre
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 fedhvidløg
  • 35 gramspæde spinatblade
  • 1 dåsekikærter
  • 250 gramfrosne bønner
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 4 dlkokosmælk
  • 2 spskkarry
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En lækker vegetarret med masser af grøntsager, kikærter og en lækker kokossauce, der bliver bagt i ovnen. Serveret med bulgur. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft og kog bulguren efter anvisningen på pakken.

2. Skær top og bund af porren, rens den grundigt og skær den i tynde skiver. Skyl peberfrugten, fjern kernehuset og skær den i små tern. Pil skrællen af hvidløget og hak det fint. Skyl spinaten og hæld vandet fra kikærterne.

3. Vend porre, peberfrugt, hvidløg og spinat sammen med kikærterne, frosne bønner, hakkede tomater, kokosmælk, karry og bouillon i en skål.

4. Kom grøntsagerne i et ildfast fad og bag dem i ovnen i ca. 20 min.

5. Server grøntsagsfadet med dampende varme bulgur. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle porren, spinaten og peberfrugten. Ekstra smag: Tilsæt limesaft, soya og friske koriander eller persille.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre