Grøntsagsgryde med kidneybønner. Hertil ris.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  ris
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 stkaubergine
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 spskpaprika
  • 30 gramsoltørrede tomater i olie
  • 1 dåsekidneybønner
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1 spsktørret oregano
  • 1 tsktørret timian
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Grøntsagsgryde med kidneybønner. Hertil ris.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En lækker vegetarisk gryderet med aubergine, peberfrugt, soltørrede tomater, hakkede tomater og kidneybønner. Serveret med ris og creme fraiche på toppen. Vælg gerne fuldkornsris men vær opmærksom på længere tilberedningstid. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  •  ris
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 stkaubergine
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 spskpaprika
  • 30 gramsoltørrede tomater i olie
  • 1 dåsekidneybønner
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1 spsktørret oregano
  • 1 tsktørret timian
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint.

3. Skyl auberginen og peberfrugten og skær dem i små tern.

4. Varm en gryde op med olivenolie og svits paprika, løg, hvidløg, aubergine og peberfrugt. Tilsæt lidt salt.

5. Skær de soltørrede tomater i små tern og skyl kidneybønnerne. Tilsæt hakkede tomater, soltørrede tomater, oregano og timian og lad retten simre i ca. 20 min. Smag til med salt og peber.

6. Server grøntsagsgryden sammen med dampende varme ris og creme fraiche på toppen. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, ris og salt i en gryde.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre