Gryderet med skinketern og bagte søde kartofler. Hertil fuldkornsris.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  fuldkornsris
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 0.5 spskpaprika
  • 0.5 spskkarry
  • 0.5 spskspidskommen
  • 300 gramsvinekød i tern
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terningsvinebouillon
  • 250 gramsøde kartofler
  • 2 spskmajsstivelse
  • 70 gramspæde spinatblade
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En lækker gryderet med skinkekød i tern, hakkede tomater, kokosmælk og spinat. Serveret med fuldkornsris og bagte søde kartofler på toppen. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på posen og tænd ovnen på 220 grader varmluft.

2. Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint.

3. Varm en gryde op med olivenolie og svits paprika, karry, spidskommen, løg, hvidløg og skinke i tern. Tilsæt hakkede tomater, kokosmælk og bouillon og lad det simre i ca. 25 min.

4. Skræl de søde kartofler og skær dem i små tern. Vend dem i olivenolie, salt og peber og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag de søde kartofler i ovnen i ca. 15-20 min.

5. Rør majsstivelsen ud i lidt vand i en kop og tilsæt det retten under omrøring. Smag til med salt og peber.

6. Rør spinaten i gryderetten lige inden servering.

7. Server gryderetten med dampende varme ris og top med bagte søde kartofler. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, ris og salt i en gryde. Ekstra smag: Top med friskpresset limesaft og friske koriander.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre