Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
En lækker gryderet med masser af smag fra karry, paprika, kokosmælk, tomatpuré, peberfrugt og skinke i tern serveret med ris. Vælg gerne fuldkornsris, men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 3 stkblandede peberfrugter
- 1 spskkarry
- 1 spskpaprika
- 300 gramfersk skinkekød i tern
- 70 gramtomatpuré
- 1 dåsehakkede tomater
- 4 dlkokosmælk
- 1 terningsvinebouillon
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på posen.2
Pil skrællen af løg og hvidløg og hak begge dele fint. Skyl peberfrugterne, fjern kernehuset og skær dem i små tern.3
Varm en gryde op med olivenolie og svits karry, paprika, løg, hvidløg, peberfrugter og skinke i tern. Tilsæt tomatpure, hakkede tomater, kokosmælk og bouillon og lad retten simre i ca. 20 min. Smag til med salt og peber.4
Server gryderetten med dampende varme ris. Velbekomme!Tip
Tips till mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løg og hvidløg og skylle peberfrugterne. De kan også smage til.