Gryderet med skinketern og peberfrugt. Hertil ris.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 3 stkblandede peberfrugter
  • 1 spskkarry
  • 1 spskpaprika
  • 300 gramfersk skinkekød i tern
  • 70 gramtomatpuré
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terningsvinebouillon
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Gryderet med skinketern og peberfrugt. Hertil ris.

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

En lækker gryderet med masser af smag fra karry, paprika, kokosmælk, tomatpuré, peberfrugt og skinke i tern serveret med ris. Vælg gerne fuldkornsris, men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 3 stkblandede peberfrugter
  • 1 spskkarry
  • 1 spskpaprika
  • 300 gramfersk skinkekød i tern
  • 70 gramtomatpuré
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terningsvinebouillon
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på posen.

2. Pil skrællen af løg og hvidløg og hak begge dele fint. Skyl peberfrugterne, fjern kernehuset og skær dem i små tern.

3. Varm en gryde op med olivenolie og svits karry, paprika, løg, hvidløg, peberfrugter og skinke i tern. Tilsæt tomatpure, hakkede tomater, kokosmælk og bouillon og lad retten simre i ca. 20 min. Smag til med salt og peber.

4. Server gryderetten med dampende varme ris. Velbekomme!

Tip

Tips till mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løg og hvidløg og skylle peberfrugterne. De kan også smage til.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre