Gryderet med svinekød i tern, kartofler, kokosmælk og couscous

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  couscous
  • 300 gramkartofler
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 spskpaprika
  • 1 spskkarry
  • 300 gramsvinekød i tern
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 70 gramtomatpuré
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terningsvinebouillon
  • 200 gramfrosne ærter
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En lækker efterårsgryderet med svinekød i tern, kartofler, peberfrugt og ærter i en cremet sovs af kokosmælk, hakkede tomater, karry og paprika serveret med fuldkorns-couscous. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog couscousen som anvist på pakken.

2. Skræl kartoflerne, skyl peberfrugten og pil skrællen af løg og hvidløg. Skær kartofler, peberfrugt og løg i små tern og hak hvidløg fint.

3. Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits karry og paprika. Tilsæt svinekød i tern, kartofler, peberfrugt, løg og hvidløg og steg det hele under omrøring i ca. 5 min.

4. Tilsæt hakkede tomater, tomatpure, kokosmælk og bouillon og lad det simre i ca. 15 min. Tilsæt ærter og lad det simre i 5 min. inden servering. Smag til med salt og peber.

5. Server gryderetten med couscous. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, couscous og salt i en gryde. Ekstra smag: Tilsæt 1 spsk. majsstivelse blandet med lidt vand, hvis du ønsker en tykkere sovs.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre