Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
En lækker efterårsgryderet med svinekød i tern, kartofler, peberfrugt og ærter i en cremet sovs af kokosmælk, hakkede tomater, karry og paprika serveret med fuldkorns-couscous. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- couscous
- 300 gramkartofler
- 1 stkrød peberfrugt
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 1 spskpaprika
- 1 spskkarry
- 300 gramsvinekød i tern
- 1 dåsehakkede tomater
- 70 gramtomatpuré
- 4 dlkokosmælk
- 1 terningsvinebouillon
- 200 gramfrosne ærter
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog couscousen som anvist på pakken.2
Skræl kartoflerne, skyl peberfrugten og pil skrællen af løg og hvidløg. Skær kartofler, peberfrugt og løg i små tern og hak hvidløg fint.3
Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits karry og paprika. Tilsæt svinekød i tern, kartofler, peberfrugt, løg og hvidløg og steg det hele under omrøring i ca. 5 min.4
Tilsæt hakkede tomater, tomatpure, kokosmælk og bouillon og lad det simre i ca. 15 min. Tilsæt ærter og lad det simre i 5 min. inden servering. Smag til med salt og peber.5
Server gryderetten med couscous. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, couscous og salt i en gryde.
Ekstra smag: Tilsæt 1 spsk. majsstivelse blandet med lidt vand, hvis du ønsker en tykkere sovs.