Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
En super nem og lækker vegetarisk ret til hele familien. Retten har en lækker smag af kokos og karry, og der er masser af gods i fra de vilde ris og kartoflerne. Toppet med peanuts og æble er det en god vegetarret til børn. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramvilde ris
- 200 gramkartofler
- 1 stkaubergine
- 2 fedhvidløg
- 1 stkløg
- 2 spskkarry
- 4 dlkokosmælk
- 200 gramfrosne bønner
- 2 spsksoya
- 1 stkæble
- 50 grampeanuts
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Skræl kartoflerne og skyl auberginen. Hak hvidløget fint og skær løg, aubergine og kartofler i tern.3
Hæld en god sjat olivenolie i en dyb pande eller wok og svits karrypulveret heri. Tilsæt løg, aubergine og kartofler og steg det hele ved middel varme i 5 min.4
Tilsæt kokosmælk og lad det simre under låg indtil kartoflerne er næsten møre. Tilsæt herefter de frosne bønner, og lad det hele simre videre i ca. 5 minutter. Smag til med soja, salt og peber.5
Skyl æblet og skær det i tern. Server retten med dampende varme vilde ris, peanuts og æbletern på toppen. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at hælde ris, vand og salt i gryden. De kan også smage til, skære æblet i tern og hælde peanuts i en skål.
Ekstra smag: Tilsæt ekstra karrypulver eller brug rød eller gul karry pasta. Du kan også toppe med friske koriander eller basilikum.