Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
I dag har vi lavet hurtige hakkebøffer i en nem tomatsauce og serveret dem med pasta og blancheret broccoli. Vi har brugt færdigformede hakkebøffer for at spare tid, men du kan også forme dine egne. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 500 gramfærdigformede hakkebøffer
- 1 dåsehakkede tomater med krydderi
- 280 gramøkologisk pizzasauce
- 1 stkbroccoli
- 250 gramfuldkornspasta
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Krydr bøfferne med salt og peber. Brun dem hurtigt af på en pande i lidt olivenolie. De skal ikke være gennemstegte men blot ha' fået stegeskorpe. Læg dem på en tallerken mens du laver tomatsaucen.2
Tilsæt hakkede tomater, pizzasauce og bring det i kog. Smag til med salt og peber.3
Læg bøfferne i saucen og lad dem stege færdige under låg i ca. 15 minutter, til de er gennemstegte.4
Kog imens pastaen efter anvisningen på pakken. Skyl og pluk buketter af broccolien. Tre minutter inden pastaerne er færdige, lægger du broccolibuketterne ned til pastaerne i gryden og lader dem koge med i tre minutter. Så sparer du på strømmen.5
Servér hakkebøfferne med den lækre tomatsauce, pasta og broccoli. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn vaske og plukke broccoli i buketter.